Kollektion

Höstfägring

Kollektionen Höstfägring är skapad utifrån min akvarell med samma namn. Originalet är målat på akvarellpapper av bästa kvalitet 425 gr halvark 57 * 38 cm, samt finns att tillgå som Fine art print – Giccletryck på högklassigt 310 gr akvarellpapper i olika stl i signerad numrerad upplaga.

”Konst i vardagen på bruksföremål”
Akvarellen finns nu även på användbara produkter till hemmet.

Förutom fine art prints finns motiv Höstfägring i ett sortiment av produkter som alla kan användas kring det dukade bordet. Brickor, glasunderlägg och skärbrädor som är gjorda av björkfaner, och därmed ett miljövänligt alternativ

Kollektion

Vårvinter

Kollektionen Vårvinter är skapad utifrån min akvarell med samma namn. Originalet är målat på akvarellpapper av bästa kvalitet 610 gr helark 57*76 cm, samt finns att tillgå som Fine art print – Giccletryck på högklassigt 310 gr akvarellpapper i olika stl i signerad numrerad upplaga.

”Konst i vardagen på bruksföremål”
Akvarellen finns nu även på användbara produkter till hemmet.

Förutom fine art prints finns motiv Vårvinter i ett sortiment av produkter som alla kan användas kring det dukade bordet. Brickor, glasunderlägg och skärbrädor som är gjorda av björkfaner, och därmed ett miljövänligt alternativ.

underlägg-vårvinter
uppläggningsfat-vårvinter

Kollektion

Försommar

Kollektionen Försommar är skapad utifrån min akvarell med samma namn. Originalet är  målat på akvarellpapper av bästa kvalitet, helark 610 gr 57*76 cm samt finns att tillgå som Fine art print – Giccletryck på högklassigt 310 gr akvarellpapper i signerad numrerad upplaga.

”Konst i vardagen på bruksföremål”
Akvarellen finns nu även på användbara produkter till hemmet.
Förutom prints i olika storlekar finns motiv Höstfägring i ett sortiment av produkter som alla kan användas kring det dukade bordet. Brickor, glasunderlägg och skärbrädor är gjorda av björkfaner, och därmed ett miljövänligt alternativ.

Kollektion

Sensommar

Kollektionen Sensommar är skapad utifrån min akvarell med samma namn. Originalet är  målat på akvarellpapper av bästa kvalitet i bomullsfibrer.

Originalet är sålt men motivet finns att tillgå som Fine art print – Giccletryck på högklassigt 310 gr akvarellpapper i signerad numrerad upplaga i olika stl.

”Konst i vardagen på bruksföremål”
Akvarellen finns nu även på användbara produkter till hemmet. Förutom fine art prints finns motiv Sensommar i ett sortiment av produkter som alla kan användas kring det dukade bordet. Brickor, glasunderlägg och skärbrädor är gjorda av björkfaner, och därmed ett miljövänligt alternativ.

Fine Art Print

Snöfall

Originalverket Snöfall är är målat på akvarellpapper av bästa kvalitet i bommullsfibrer. Originalet är sålt men finns som som Fine art print – Giccletryck på högklassigt 310 gr akvarellpapper i 5 olika stl i signerad numrerad upplaga.